Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (3.75 secunde)
La Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa. ... Multi oameni au cumparat ca sa le dea cadou de Paste. E bine ca oamenii nu uita de aceasta sarbatoare.
zhazhic (branza de vaci cu verdeata si usturoi), miel cu fasole verde la ceaun, Khorovats (frigaruie din carne de pasare si oaie) - produs emblematic pentru cultura gastronomica specifica, Yershig (carnati picanti)cu salata de fasole cu usturoi si nelipsitul peste din bucataria traditionala - pastrav la gratar asezonat cu mujdei lama.
"Sunt icoane pe sticla - pictura traditionala romaneasca. ... "Am cateva teme pe care le abordez, precum soarele si luna si pomul vietii (care e prezentat in viata taranului de la nastere pana la inmormantare).
Successful Magazine Women este o conceptie internationala, o revista destinata succesului, feminitatii si elegantei, prin care este adusa in atentia cititorilor cariera personalitatilor feminine din intreaga lume si stilul lor de viata, cu alte cuvinte succesul din toate domeniile.
Astazi, 18 mai, se implinesc 23 de ani de cand scriitoarea Areta Sandru a murit.
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
Editura Casa Radio organizeaza vineri, 3 octombrie, la ora 12:00, in foaierul Salii de concerte Radio Romania, la un Moment poetic in interpretarea lui Florian Pittis.
WASSILY KANDINSKY, celebrat de Google. 143 de ani de la nasterea lui Wassily Kandinsky Wassily Kandinsky s-a nascut intr-o familie de burghezi bogati si moderni din Moscova. ... De la varsta de 8 ani, Vasili incepe sa ia lectii de pian si violoncel.
La Centrul de Cultura Arhitecturala din strada Jean Louis Calderon nr. 48 a avut loc vernisajul celei de-a saptea expozitii personale a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu . Expozitia poate fi vizitata timp de doua saptamani, intre 18 si 31 martie 2015.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Suportul icoanelor este din lemn imbinat clasa A-B, esenta de tei (tylia cordata), care este testat sa nu contina defecte de structura cum ar fi crapaturi, putregai, mucegaiuri.
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. Acesta a fost prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Miercuri, 30 septembrie 2015, la Galeria Odeon, a avut loc vernisajul expozitiei In camp electric, organizata de Fundatia Domeniul Otetelisanu, in parteneriat cu Galeria Danaart si Arts United.
Miercuri, 30 septembrie 2015, la Galeria Odeon, a avut loc vernisajul expozitiei In camp electric, organizata de Fundatia Domeniul Otetelisanu, in parteneriat cu Galeria Danaart si Arts United.
Piatra de temelie a fost pusa in 1992 de Prea Fericitul Parinte Teoctist, Patriahul Bisericii Ortodoxe Romane la vremea respectiva si care, la 25 martie 2004, a savarsit si slujba de sfintire impreuna cu un impresionant sobor.
Mai tarziu, familia ei s-a mutat in Florida, unde a crescut inconjurata de pisici si caini. ... Mergea aproape in fiecare zi prin livezile de portocali, un loc ideal pentru ea. Pasiunea ei pentru cai a durat pana cand a trecut la pictura in ulei.
Cea de-a 6-a editie a Balkanik Festival are loc de vineri pana duminica, in Gradina Uranus din Capitala. Balkanik 2016 inseamna jam sessions cu fanfare, expozitii de fotografie si demonstratii live de mestesuguri.
141 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi Costantin Brancusi s-a nascut pe 19 Februarie 1876 Constantin Brancusi (n. ... In 1907 inchiriaza un atelier in Rue de Montparnasse si intra in contact cu avangarda artistica pariziana, imprietenindu-se cu Guillaume Apollinaire, Fernand Léger, Amedeo Modigliani, Marcel Duchamp.
google-analytics.com